Onmisbaar in ieder netwerk

Meet- en testapparatuur wordt gebruikt om de kwaliteit van de verbindingen te controleren, problemen op te sporen en te helpen bij het oplossen van problemen. Enkele voorbeelden zijn: OTDR's, Optical loss testers / Power Meters, Fiber identifiers, Visual Fault Locators en kabel testers.

Advies nodig over meet- en Test apparatuur? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666
Pagina

Producten 1-16 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-16 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Er zijn verschillende soorten meet- en testapparatuur die worden gebruikt.

Optical Time Domain Reflectometer (OTDR): Dit apparaat wordt gebruikt om de kwaliteit van de glasvezelkabels te controleren, problemen op te sporen en de locatie van problemen te bepalen.

Optical loss tester / Power Meter: Dit apparaat wordt gebruikt om de hoeveelheid verlies van licht te meten die optreedt tijdens de overdracht van gegevens over glasvezelkabels.

Fiber identifier: Dit apparaat wordt gebruikt om de uiteinden van glasvezelkabels te identificeren, zodat kabels kunnen worden aangesloten op de juiste componenten.

Visual fault locator: Dit apparaat wordt gebruikt om visueel in de glasvezelkabels te kijken, bijvoorbeeld om breuken te detecteren of om de staat van de connectoren te inspecteren

Kabel tester: Dit apparaat wordt gebruikt om de continuïteit van de glasvezelkabels te testen, om te zien of er een verbinding is en of deze goed is aangesloten.

Deze apparaten zijn belangrijk voor het installeren, onderhouden, testen en repareren van glasvezelnetwerken. Zo helpen ze om problemen op te sporen en op te lossen, de netwerkprestatie te verbeteren en de uptime van het netwerk te garanderen.