Meet- en Test apparatuur

Gemakkelijk je netwerkverbinding testen met een kabeltester
Met een kabeltester kunt u gemakkelijk de geleiding meten in uw bekabeling. De kabeltester test niet op capaciteit of twisting van uw bekabeling maar test meer welke geleiding er door de kabel heen gaat. Het kan voorkomen dat bij het aanleggen van de kabel iets niet goed is gegaan. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat ergens de verbinding wordt onderbroken of er zijn kabels onderling verwisseld. Deze fouten zijn door middel van een kabeltester op te sporen.

Populaire kabeltesters

Er zijn vele verschillende soorten kabeltesters. Deze zijn variabel in prijs en nauwkeurigheid. Het is erg belangrijk dat u voor uw situatie de juiste kabeltester gebruikt. Bij InfraTEL vind u een breed assortiment kabeltesters. Hieronder vind u een aantal populaire kabeltesters. Natuurlijk geven wij u ook graag advies op maat.

LAN kabeltester
De LAN kabeltester is geschikt voor verschillende kabeltypes en onmisbaar tijdens de installatie en het onderhoud voor uw netwerk. De LAN kabeltester kan worden gebruikt om netwerkkabels maar ook telefoonkabels te testen. Wat moet u doen? Sluit de twee uiteinden binnen het circuit aan met een kabeltester om de kabels te meten.
Bekijk product

Kabeltester met toongenerator

Een kabeltester met toongenerator kan gebruikt worden bij het aanleggen en testen van netwerken. Deze kabeltester wordt gebruikt als de kabels bij elkaar gebonden zijn of weggewerkt in een muur. Deze kabeltester zendt een uitzonderlijk signaal of frequentie uit via de kabel. Met behulp van een sonde, welke bijgeleverd is, kunnen de kabels gemakkelijk worden getest. Ook kan de polariteit van het circuit en de voltage van de kabel worden uitgemeten met een kabeltester. Afhankelijk van het soort kabeltester met toongenerator zijn er nog meer metingen te verrichten.
Bovenstaande kabeltesters zijn slechts een greep uit ons complete aanbod. Hieronder vindt u ons complete aanbod.

Bent u op zoek naar kabeltester?
Er zijn veel verschillende kabeltesters op de markt. Graag helpen wij u bij het vinden van de meest geschikte kabelmeter voor uw netwerk. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies.

Pagina

Producten 1-16 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-16 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina