Multimode 50/125 OM5 duplex

OM5 is de nieuwste variant beschikbaar voor multimode glasvezelnetwerken, en kan snelheden behalen tot maar liefst 100Gbit/s! Om de overstap naar OM5 eenvoudiger te maken is de vezel volledig backwards compatible met OM3 en OM4, waardoor u uw bestaande netwerk uit kunt breiden met deze nieuwe techniek!  

OM5 heeft als voordeel dat er gebruik gemaakt kan worden Wavelength Multiplexing, dit betekent dat er over 1 vezel meerdere kleuren tegelijk kunnen worden verstuurd. Dit bestond reeds bij singlemode netwerken, maar werd bij multimode tot nu toe nog niet toegepast. 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sinds kort is er een nieuw glasvezeltype op de markt, wat zorgt voor nog snellere data. Niets is zo vervelend als een trage verbinding. Internetsnelheid wordt binnen bedrijven steeds belangrijker en geen bedrijf kan meer zonder. Met behulp van de OM5 kunt u een razendsnelle verbinding realiseren. OM5 maakt het namelijk mogelijk om ook over multi- mode vezels gebruik te maken van Wavelength Multiplexing. Dat betekent dat er meerdere lichtkleuren over 1 vezel gestuurd kunnen worden. Dit principe bestaat al over single mode, maar met de nieuwe OM5 nu ook via multimode. Waarom is het nu zo nodig dat dit ook over multi- mode kan? Multimode heeft de voorkeur binnen LAN- omgevingen door de lagere kosten.

OM5 is voornamelijk bedoeld voor datacenters. Er is met OM5 een uitstekende kwaliteit installatie mogelijk. OM5 zorgt namelijk voor extreem hoge snelheden tot 100Gbit/s datatransmissie bij een maximale afstand van 150 meter. Ook is het mogelijk om bij afstanden van 440 meter alsnog 40 Gbit/s datatransmissie te halen.

Wat zijn de voordelen OM5?

  • Hogere transmissiesnelheid en hoger bereik door de SWDM technologie;
  • Normaal zijn er 8 vezels nodig om een hoge overdrachtssnelheid te behalen. Nu kunnen overdrachtssnelheden van wel 100 Gbit/s behaald worden met slechts 2 vezels;
  • OM5 is compatibel met OM2, OM3 en OM4;
  • U bezuinigt op installatiekosten en minder schijfruimte. Dat komt doordat er minder vezels nodig zijn;
  • Groot transmissiebereik;
  • Uitstekende kwaliteit en prestaties.

 

InfraTEL

InfraTEL heeft alles wat u maar zoekt rondom data- en telecominfrastructuur in huis. Bij InfraTEL vindt u de hoogste kwaliteit producten. Dat wordt waargemaakt doordat er meegegaan wordt met alle nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Een voorbeeld daarvan is OM5. Want, OM5 is de toekomst van multimode glasvezel. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op: we helpen u graag. Service staat bij InfraTEL namelijk hoog in het vaandel.

 

Neem contact op