De Handholes van polyethyleen dubbelwandige boxen voldoen aan de zwaarste normen voor horizontale en verticale belastbaarheid. Deze handholes en manholes zijn speciaal ontwikkeld voor de opslag van glasvezelkabel en batterijen. Door het lichte gewicht zijn deze producten eenvoudig te hanteren en kostenbesparend wat installatie betreft. Ook leverbaar in deelbare varianten.

Advies nodig over handholes? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666
Pagina

Producten 1-16 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-16 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar worden handholes voor gebruikt?

Handholes worden gebruikt voor toegang tot elektriciteitskabels, gasleidingen, waterleidingen, telecommunicatiekabels en andere diensten die lopen onder de grond of in muren. Deze handholes zijn kleinere openingen dan manholes en zijn bedoeld voor gebruik door technici of onderhoudsmedewerkers, waarmee ze snel en gemakkelijk toegang hebben tot het kabel- of leidingwerk voor inspectie, reparatie of vervanging. Handholes worden dus ook vaak aangebracht in elektriciteitsnetwerken, gas- en waterleidingnetwerken, en telecommunicatie-infrastructuren.