Jouw partner voor glasvezel reinigingsoplossingen

Wanneer je in de wereld van glasvezeltechnologie werkt, begrijp je hoe cruciaal het is om schone en onbelemmerde glasvezelverbindingen te behouden voor optimale prestaties. 
Polywater biedt een breed scala aan reinigingsproducten voor glasvezel, waaronder reinigingssprays, doekjes en reinigingskits. Of je nu werkt aan de installatie van nieuwe glasvezelverbindingen of het onderhoud van bestaande netwerken, er is een Polywater-product dat aan jouw specifieke eisen voldoet.

Polywater logoPolywater logo
Advies nodig over polywater®? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Polywater?

Polywater heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van glasvezelreiniging en biedt een scala aan hoogwaardige producten die aan alle behoeften voldoen. 

  • Ongeëvenaarde effectiviteit: De reinigingsproducten van Polywater zijn speciaal ontwikkeld om zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen en stofdeeltjes te verwijderen, waardoor glasvezelverbindingen helder en vrij van signaalverlies blijven.
  • Betrouwbare prestaties: Met Polywater kun je rekenen op consistente en betrouwbare resultaten. Dit helpt bij het minimaliseren van uitvaltijd en zorgt voor een naadloze werking van jouw glasvezelnetwerken.
  • Gemakkelijke toepassing: Polywater's producten zijn eenvoudig te gebruiken en worden geleverd met duidelijke instructies. Dit bespaart je tijd en moeite bij het reinigen en onderhouden van glasvezelverbindingen.
  • Branchekennis: Als een gevestigd merk met tientallen jaren ervaring begrijpt Polywater de specifieke behoeften van de glasvezelindustrie en blijft het producten ontwikkelen die aan de nieuwste normen voldoen.
  • Milieubewust: Polywater is zich bewust van de milieu-impact en streeft ernaar om duurzame oplossingen te bieden die zowel netwerk als het milieu beschermen.