Offerte aanvragen

U heeft niets aan uw aanvraag toegevoegd.

Heeft u vragen?

Bel: 010 - 26 41 666

 

 

  • Uitsluitend topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Voor 16.00 uur besteld morgen in huis
  • Kennis van zaken
  • Unieke Service

Pigtails

Pigtails kopen bij InfraTEL

Pigtails zijn stukken kabel welke aan één zijde is afgewerkt met een glasvezel connector. De andere zijde van de pigtails kunnen, door een fusie-las te gebruiken, op een glasvezelkabel gelast worden. Bij InfraTEL zijn er veel verschillende pigtails verkrijgbaar, neem voor meer informatie over pigtails contact op met de medewerkers van InfraTEL of bekijk onze webshop.

 

Bekijk onze pigtails!       Neem contact met ons op!

 

Verschillende soorten

Bij InfraTEL ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten pigtails. Ons aanbod bestaat uit:

Pigtail SC

De SC-variant is uitgevoerd met SC-connectoren. Deze connector is heden ten dage een veel gebruikte connector voor zowel single- en multimode. De SC-variant heeft een doeltreffende “Snap In” mechanisme waarbij u heel simpel de connector kan losmaken en vast kunt maken met een simpele duw en trek beweging. De SC-variant is ook te leveren als APC.

Pigtail LC

Net als de SC-variant is ook de LC-variant verkrijgbaar in verschillende varianten en is het een veelgebruikte connector voor singlemode en multimode. Deze connector heeft een ceramische ferrule van 1.25 mm en is dus half zo groot als de SC-variant. De LC-variant wordt door middel van een borgklipje geborgd. Net als de SC is ook de LC leverbaar als APC.

Pigtail ST

De ST, ook wel bekend als een ST/PC pigtail, is een veelgebruikte pigtail voor multimode. De ST/PC-connector is voorzien van een bajonet aansluiting en heeft een lange cilindrische ferrule om de vezel vast te kunnen houden. Om de ideale verbinding te realiseren krijgt u bij InfraTEL ook altijd de ST/PC pigtail met ceramische ferrule geleverd.

Pigtail E2000

Waar de ST pigtail veelgebruikt is voor multimode, is de E2000 pigtail veelgebruikt bij singlemode. De vezel in de connector staat onder een hoek van 8 graden, wat ook wel APC/8 wordt genoemd. De E2000 is even groot als de LC-connector, maar heeft een klepje voor de vezel. Het klepje gaat automatisch open wanneer de connector in een koppelbus of sleeve gedrukt wordt.

Staan de gezochte pigtails er niet bij? Neem dan contact op met onze medewerkers. InfraTEL levert oplossingen op maat naar uw wensen!

 

Bekijk onze andere glasvezelproducten!       Neem contact met ons op!