Hoogwaardige test- en meetapparatuur van AFL

Met de OTDR's en Troubleshooters van AFL maak je een goede keuze. Deze apparatuur is van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Óók als beginnende installateur.

OTDR's zijn ontworpen om glasvezelnetwerken te testen en problemen op te sporen. Met deze apparatuur kun je metingen verrichten om de kwaliteit van de verbinding te controleren en eventuele problemen op te sporen. Daarnaast zijn OTDR's geschikt voor verschillende soorten vezels en kunnen ze gemakkelijk worden bediend.

Bij ons ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken alleen met gerenommeerde merken en bieden producten aan die voldoen aan de hoogste eisen en normen. Bovendien staan onze experts altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste apparatuur en het oplossen van problemen.

Advies nodig over oTDR's en Troubleshooters? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina