Orde in je 19-inch kast

19-inch rangeerpanelen ideaal voor het geleiden en ordenen van uw kabels in de patch- of serverkast. Zo houdt u uw netwerk netjes en geordend! De panelen zijn leverbaar in diverse varianten met zowel 4 of 5 ogen.

Advies nodig over 19-inch rangeerpanelen? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar worden 19-inch rangeerpanelen voor gebruikt?

Rangeerpanelen kunnen gebruikt worden om kabels te organiseren die verbonden zijn met netwerkapparatuur en servers die zijn geïnstalleerd in de wandkast. De panelen kunnen worden voorzien van openingen of gaten voor de doorgang van kabels, kabelbinderhouders of bevestigingspunten voor het bevestigen van kabels. Dit helpt bij het houden van een ordelijke en overzichtelijke kabelmanagement, en minimaliseert het risico op fouten en downtime.

Rangeerpanelen kunnen ook worden gebruikt om kabels te beschermen tegen beschadiging, zoals knikken, kneuzingen of vervorming. Dit helpt bij het verlengen van de levensduur van de kabels en de netwerkapparatuur. Rangeerpanelen zijn vaak gemaakt van staal of aluminium en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en configuraties.