RJ45 Data Connectoren & Pluggen

RJ45 is de officiële benaming van de connectoren die een fysieke netwerkverbinding mogelijk maken. Hiermee kun je bijvoorbeeld een laptop of router verbinden met het netwerk. Door een vaste aansluiting te gebruiken, is er meer zekerheid de snelste verbinding te hebben.

InfraTEL biedt u een divers assortiment van RJ45 keystone jacks, pluggen en connectoren voor gebruik in patchpanelen of voor het maken van bijvoorbeeld een directe internet- of telefoonverbinding. Hiervoor zijn diverse varianten beschikbaar om voor elke toepassing een oplossing te bieden. De RJ45 aansluiting zorgt voor een betrouwbare verbinding vanaf het patchpaneel.

Bent u opzoek naar bijbehorende krimptangen? Klik dan op de link. 

Wenst u advies te ontvangen over de toepassing van deze producten? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord!

Categorieën

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelen van RJ45

Het gebruik van de verschillende mogelijkheden in RJ45 aansluitingen biedt twee belangrijke voordelen, namelijk:

  • Een snellere internetverbinding
  • Een stabielere internetverbinding

Door het gebruik van de netwerkkabel met deze jacks, pluggen en connectoren, voor uw patchpanelen of netwerkverbindingen, bent u in ieder geval verzekerd van een snelle en stabiele netwerkverbinding!

InfraTEL

Wij bieden u graag altijd de beste oplossingen. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit producten, geven als het nodig is persoonlijk advies, al onze collega's hebben kennis van zaken en geven u altijd een unieke service bij onze producten en dienstverlening.

Mocht u verdere vragen hebben over onze diensten, producten of heeft u simpelweg gewoon een goed advies nodig? Dan kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. 

 

Contact opnemen