Wat zijn RJ45 connectoren?

RJ45 is de officiële benaming van de connectoren die een fysieke netwerkverbinding mogelijk maken. Hiermee kun je bijvoorbeeld een laptop of router verbinden met het netwerk. Door een vaste aansluiting te gebruiken, is er meer zekerheid de snelste verbinding te hebben.

InfraTEL biedt u een divers assortiment van RJ45 keystone jacks, pluggen en connectoren voor gebruik in patchpanelen of voor het maken van bijvoorbeeld een directe internet- of telefoonverbinding. Hiervoor zijn diverse varianten beschikbaar om voor elke toepassing een oplossing te bieden. De RJ45 aansluiting zorgt voor een betrouwbare verbinding vanaf het patchpaneel.

Bent u opzoek naar bijbehorende krimptangen? Klik dan op de link. 

Advies nodig over rJ45 Data Connectoren & Pluggen? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666
Categorieën

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelen van RJ45

Het gebruik van de verschillende mogelijkheden in RJ45 aansluitingen biedt twee belangrijke voordelen, namelijk:

  • Een snellere internetverbinding
  • Een stabielere internetverbinding

Door het gebruik van de netwerkkabel met deze jacks, pluggen en connectoren, voor uw patchpanelen of netwerkverbindingen, bent u in ieder geval verzekerd van een snelle en stabiele netwerkverbinding!