Voor het verdelen en verbinden van netwerkkabels

Juist bij het verdelen van signaal kan verlies optreden. Maak daarom altijd gebruik van kwaliteitsproducten als het gaat om koppelstukken en splitters. 

Advies nodig over koppelstukken & Splitters? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666
Pagina

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-16 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer een splitter of een koppelstuk?

Datasplitters worden gebruikt om één netwerkkabel te splitsen in meerdere kabels, zodat meerdere apparaat kunnen worden aangesloten op één poort. Dit is handig in situaties waar er niet genoeg poorten beschikbaar zijn op een switch of router. De datasplitter heeft meestal één poort waar de ene kant van de netwerkkabel in wordt gestoken en meerdere poorten aan de andere kant waar andere kabels kunnen worden aangesloten.

Koppelstukken worden gebruikt om twee netwerkkabels samen te voegen tot één kabel. Dit is handig in situaties waar een extra lange netwerkkabel nodig is, maar er geen lange kabels beschikbaar zijn. De koppelstukken hebben meestal twee poorten waar de uiteinden van twee kabels in worden gestoken en één poort aan de andere kant waar een langere kabel kan worden aangesloten.