Al jaren een vertrouwde naam voor betrouwbare labeloplossingen

Enkel materialen van topkwaliteit én afgestemd op uw specifieke behoeften. En dat ondersteund door meer dan 100 jaar ervaring. De labeloplossingen van Brady zijn bestand tegen wrijving, druk, chemicaliën en extreme temperaturen. 

Brady corporation logoBrady corporation logo
Advies nodig over brady labelprinters? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

Ieder oppervlak en iedere omgeving

De meeste complexe en veeleisende omgeving kunnen duurzaam geïdentificeerd worden met een professioneel identificatielabel.
De labels zijn ontwikkeld om zelfs op met olie bevuilde en gepoederde oppervlakken te blijven plakken. Ze blijven leesbaar bij blootstelling aan extreme temperaturen, chemicaliën, druk en wrijving. 

Over Brady Company

Brady Corporation is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in producten en oplossingen voor identificatie en veiligheid. Het bedrijf is in 1914 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin. Brady biedt een breed scala aan producten en oplossingen, waaronder labels, printers, software, veiligheids- en identificatieproducten, en meer.