Inspectie tools zijn onmisbaar voor iedere monteur.

Vervuilde of beschadigde connectoren zijn namelijk één van de belangrijkste oorzaken bij netwerkproblemen. 
Glasvezel microscopen kunnen je helpen om op een veilige manier vuil of beschadigingen "live" op te sporen. 

AFL ontwerpt hoogwaardige test- en inspectietools die gebruiksvriendelijk zijn en snelle resultaten opleveren, zonder ingewikkelde opleidingseisen.
Zo kan ook de beginnende glasvezel monteur uit de voeten met deze tools. 

Advies nodig over glasvezel Inspectie Tools? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk ook:

Hygiëne en Schoonmaak tools
AFL heeft een compleet assortiment snelle, gebruiksvriendelijke gereedschappen voor het inspecteren en reinigen van vezeleindvlakken. Door ze consequent te gebruiken, wordt de nummer 1 oorzaak van netwerkstoringen geëlimineerd: vuile connectoren.

Glasvezel identifiers
VIsual Fault Locators en live glasvezelidentificaties voor het installeren, activeren en onderhouden van glasvezelnetwerken.

Optisch verlies testen
AFL optische vermogensmeters, lichtbronnen en testkits zijn noodzakelijke hulpmiddelen voor technici die aan glasvezelnetwerken werken om de kwaliteit van glasvezelnetwerken te waarborgen.

OTDR's en Troubleshooters
AFL OTDR's en Troubleshooters in zakformaat en boordevol prestaties certificeren nieuwe glasvezelinstallaties en lokaliseren fouten in glasvezelnetwerken. Eenvoudige bediening maakt zelfs van een beginnereen testexpert.