Eenvoudig in gebruik

Glasvezelkabel strippers zijn gereedschappen die worden gebruikt om de beschermende mantel van een glasvezelkabel af te strippen, zodat de optische vezels in de kabel kunnen worden blootgesteld en aangesloten op de juiste apparatuur.

Deze strippers zijn speciaal ontworpen om de glasvezelmantel zonder beschadiging van de optische vezels te verwijderen. Dit is van groot belang voor de prestatie en de betrouwbaarheid van de glasvezelverbinding.

Advies nodig over strippers? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666
Pagina

Producten 1-16 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-16 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar worden glasvezelkabel-strippers gebruikt? 

Ze worden vaak gebruikt in de glasvezelinstallatie-industrie, bij het splicen en verbinden van glasvezelkabels. Deze strippers zijn speciaal ontworpen om de glasvezelmantel zonder beschadiging van de optische vezels te verwijderen. Dit is van groot belang voor de prestatie en de betrouwbaarheid van de glasvezelverbinding.

Er zijn verschillende soorten glasvezelkabel strippers beschikbaar, met variaties in grootte, gewicht, ontwerp en gebruiksgemak. Sommige modellen zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van de mantel van specifieke types of dikte van glasvezelkabels.