Beschikbaar in verschillende varianten

Diverse 19-inch ventilatie units beschikbaar in de kleuren grijs en zwart. InfraTEL levert ventilatie units voor universe toepassingen: zowel voor dakmontage als voor de montage op de 19inch stijlen. 

Advies nodig over 19-inch ventilatie units? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is de functie van een 19-inch ventilatie unit?

Ventilatie units worden gebruikt in 19-inch wandkasten om de binnentemperatuur en de luchtvochtigheid te reguleren en te verminderen. Dit is belangrijk omdat netwerkapparatuur en servers veel warmte produceren tijdens hun werking. Als de temperatuur en de luchtvochtigheid in de kast niet wordt gecontroleerd, kan dit leiden tot oververhitting en fouten in de apparatuur.

De ventilatie units worden gemonteerd in de wandkasten en zorgen voor een constante stroom van verse lucht en het afvoeren van warme lucht. Dit helpt bij het houden van een optimale temperatuur en luchtvochtigheid binnen de wandkast. De ventilatie units kunnen worden uitgerust met filters die stof en andere verontreinigingen uit de lucht filteren, waardoor de levensduur van de apparatuur wordt verlengd.