Over ons

Met meer dan 25 jaar praktijk ervaring is InfraTEL uitgegroeid tot een elektrotechnische groothandel die gespecialiseerd in alle IT-infrastructuur producten voor telecom-, glasvezel en data netwerken. Onze medewerkers zoeken altijd de beste oplossingen voor het leveren van A-Merk kwaliteitsproducten voor uw telematica infrastructuur. Daarnaast zijn snelheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en bereikbaarheid één van de belangrijkste kernwaarden van InfraTEL. InfraTEL is als leverancier zeer betrokken bij haar klanten om snel oplossingen aan te bieden voor de data-, glasvezel en telecommunicatie netwerk producten. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

 

InfraTEL werkt zeer nauw samen met nationaal en internationaal gerenommeerde fabrikanten van kwaliteitsproducten om vrijwel aan alle leveringsvragen te kunnen voldoen. Sinds 2019 is InfraTEL hoofddistributeur voor Easylan componenten, maar ook andere hoogwaardige A-merken als Datwyler, Ripley Miller & Prysmian vallen onder onze specialisatie.

 

Voor meer details over ons aanbod klikt u door naar onze producten die slechts een klein deel van onze activiteiten zijn. Ons streven is ten alle tijden de klant volledig te ontzorgen.