Bespaar tijd en kosten

Glasvezel prefab panelen zijn pre-terminated panels voor glasvezelnetwerken waarin de glasvezelkabels al zijn bewerkt en aangesloten op een connector. Dit betekent dat de kabels al zijn gesneden, gepolijst, getest en geassembleerd in de panelen voordat ze worden geleverd.

Glasvezel prefab panelen zijn panelen die volledig geassembleerd en compleet geleverd worden inclusief pigtails, lascassette's en adapters. Zo kun je makkelijk 30 minuten of meer besparen per afwerking van een glasvezelpaneel.

Advies nodig over easyLan Glasvezel Prefab panelen? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar worden prefab panelen toegepast?

Deze panelen worden vaak gebruikt in professionele omgevingen, zoals datacenters, serverruimtes en industriële gebouwen, omdat ze een snellere en efficiëntere installatie bieden en verminderen tijd en kosten. Bovendien, prefab panelen zijn al getest en gecertificeerd door de fabrikant, zodat er zekerheid bestaat over de kwaliteit van de verbindingen.