Geschikt voor montage in 19-inch kasten

InfraTEL levert hoogwaardige 19-inch stekkerdozen geschikt voor de montagen in een 19-inch kast. De stekkerdozen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zowel met- als zonder schakelaar.

Advies nodig over 19-inch Stekkerdozen? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar gebruik je 19-inch stekkerdozen voor?

Stekkerdozen worden gebruikt in 19-inch wandkasten om de stroomvoorziening te verzorgen voor de netwerkapparatuur die in de kast zijn geïnstalleerd. De stekkerdozen zijn ontworpen om te passen in de standaard 19-inch afmetingen van de wandkasten en zorgen voor een veilige en efficiënte manier om stroom te leveren aan de apparatuur.

Er zijn verschillende soorten stekkerdozen, zoals stekkerdozen met overspanningsbeveiliging, stekkerdozen met uitgeschakelde stopcontacten en stekkerdozen met een beveiligde stroomvoorziening. Sommige stekkerdozen hebben ook monitoring- en beheersfuncties die informatie geven over de stroomvoorziening en de status van de apparatuur.

De stekkerdozen worden gemonteerd in de wandkasten en verbonden met de netwerkapparatuur en servers via kabels of stekkers. Dit maakt het gemakkelijk om de stroomvoorziening te beheren en te monitoren, en helpt bij het minimaliseren van downtime en fouten in de apparatuur.