EasyLan PreLink CAT6a Shielded Modulen L.E.D

Artikelnummer
EasyLan PreLink CAT6a Shielded Modulen L.E.D
Product Opties
Maak uw keuze
Gegevens

Met de preLink® SL RJ45 L.E.O. Keystone-module krijgt de gebruiker een RJ45-connector module van de hoogste kwaliteit enflexibiliteit. Door de "Light Emitting Outlet“ (L.E.O.)-technologie kunnen bij elkaar horende kabeluiteinden met behulp van een detector tot oplichten worden gebracht. Dit werkt
met alle gangbare afgeschermde datakabels over alle patchpunten. De preLink® SL RJ45 Keystone-module dient voorhet eenvoudig vastklikken op het preLink® kabelafsluitblok.


De confectiemethode met behulp van een preLink®-montagetang zorgt voor een consistent hoge productiekwaliteit en daardoor voor gegarandeerde overdrachtprestaties. Door de speciale contactgeometrie in combinatie met de 50 µ" vergulde contacten wordt onder alle omstandigheden voldaan aan 4PPoE volgens IEEE 80.3at. De behuizing is gemaakt van vernikkeld zinkspuitgietwerk en voldoet daarmee aan de hoogste milieu- en mechanische eisen. In combinatie met de aanpasbare modulehouder is een combinatie met alle merken van schakelmateriaal mogelijk. Van onafhankelijke testlaboratoria maken de hoogste kwaliteitsaanspraak van de preLink®-systemen compleet.
De preLink® SL Keystone-modules worden in een milieuvriendelijke kartonnen doos geleverd.

PreLink Connector met Gele connector is voor massieve aders (AWG22-AWG24)
PreLink Connector met Witte connector is voor massieve aders (AWG26-AWG27)

Datasheet PreLink LED modulen