Deelbare wartel

Een deelbare wartel maakt het gemakkelijker om kabels met een connector te monteren. Vaak is het lastig om de hoge IP-waarde te behouden. Met de deelbare wartel verminderd deze waarde niet tot nauwelijks. De hoge beschermklasse blijft behouden. Een deelbare wartel is ideaal voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Deze kan geopend worden zonder onderbreking in het productieproces. Dit bespaard tijd en dus ook geld. De deelbare wartel wordt geleverd met een klemblokje. Standaard worden er bij de deelbare wartel dichte moeren geleverd. Het is ook mogelijk om deelbare moeren bijgeleverd te krijgen.

Deelbare wartel kopen

Verschillende soorten deelbare wartels

Ook in deelbare wartels zijn er verschillende maten. Standaard worden deze in grijs geleverd. Bij InfraTEL zijn er verschillende standaarden verkrijgbaar: M20, M25, M32, M40 en M50. Deze hebben allemaal een maximale diameter van 10 mm. Dankzij de diverse afmetingen kunt u altijd een goede sluiting creëren rondom uw kabels. Hierbij is het ook mogelijk om losse 'wartel moeren' en 'contramoeren' te bestellen om zo in al uw benodigdheden te voorzien.

Bent u op zoek naar een deelbare wartel?

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste wartel, wartelmoer of contramoer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact op voor meer informatie of bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk in de webshop.

Bekijk ons assortiment Neem contact op