Flexibele Mantelbuis

Een flexibele mantelbuis wordt gebruikt als bescherming van de bekabeling. Dit kan voor glasvezelkabels, telefoonkabels, elektriciteitsleidingen etc. Een flexibele mantelbuis kun je zien als een extra koker ter bescherming voor uw kabels. Dit voorkomt onnodige beschadigingen en zorgt er voor dat de kabels minder snel vervangen hoeven te worden.

Kabeltrekken met de flexibele mantelbuis

De flexibele mantelbuis is voorzien van een trekdraad. Dit houdt in dat u gemakkelijk de kabels door de flexibele mantelbuis kunt trekken. Het trekdraad heeft een trekkracht van 30 kg. De buitenwand is geribbeld en de binnenwand is van glas. Dit maakt het trekken van de kabels door de flexibele mantelbuis gemakkelijk

Bekijk ons aanbod

Verschillende maten

De flexibele mantelbuis is voorzien van een klikmof. Dit maakt het gemakkelijk om de flexibele mantelbuis te verlengen. De rollen zijn standaard 50 meter. De flexibele mantelbuis is leverbaar in verschillende diameters: 40 mm, 50 mm, 63 mm, 75mm, 90 mm en 110 mm. De standaard levering van de flexibele mantelbuis is 50 meter, diameter 40 mm, met trekkoord en de kleur is rood. Op aanvraag is deze ook in variabele leverbaar.

Bent u op zoek naar flexibele mantelbuis?

Graag helpen wij u bij het vinden van de meest geschikte flexibele mantelbuis voor uw kabels. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies.

Flexibele mantelbuis