Glasvezelkabel kopen

Bent u bezig met het aanleggen van een netwerk en wilt u een glasvezelkabel kopen? Stop dan met zoeken, InfraTEL is uw leverancier! Wij hebben een ruim assortiment aan glasvezelkabels in huis die allemaal hun eigen voordelen hebben. Ons complete aanbod kunt u vinden in onze webshop. Een glasvezelkabel kopen doet u bij InfraTEL!

 

Bekijk ons glasvezel aanbod!

 

Waarom een glasvezelkabel?

Internetsnelheid wordt tegenwoordig steeds belangrijker binnen iedere organisatie. Een trage verbinding kan veel irritatie opwekken en zorgt voor vertraging tijdens het werk. Met behulp van glasvezel kunt u een razendsnelle verbinding realiseren die naast snel ook nog eens zeer stabiel is.

Glasvezelkabels zijn niet gevoelig voor externe magnetische velden waardoor ze bijna nooit onderbroken of trager zullen worden. Verder zijn glasvezelkabels zeer veilig: ze zijn moeilijk af te tappen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld koperen kabels. Dankzij de revolutionaire snelheid die de glasvezelkabel tot stand brengt verdient hij zijn geld binnen de kortste tijd weer terug. De reden hiervoor is dat een glasvezelkabel u ontzettend veel wachttijd scheelt!

Als u meer wilt weten over de voordelen van glasvezelkabels kunt u altijd contact met ons opnemen. We adviseren u graag!

 

Neem snel contact met ons op!

 

Toepassingen

U kunt glasvezelkabels gebruiken voor meerdere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan internet, telefonie, intranet en camerabeveiliging. Dankzij de zodanig grote capaciteit van glasvezelkabels hoeft u veel minder geld uit te geven aan bandbreedte en kan er schaalvergroting plaatsvinden. Uw netwerk kan met behulp van glasvezelkabels snel aan eventuele toekomstige netwerken worden gekoppeld.

InfraTEL

Bij InfraTEL kunt u alles vinden wat met data- en telecominfrastructuur te maken heeft. U kunt bij ons een glasvezelkabel kopen zonder er bij na te hoeven denken: wij geven u graag advies over welke glasvezelkabel bij u en uw bedrijf past. Service staat bij ons hoog in het vaandel!

Wilt u een glasvezelkabel kopen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk onze glasvezelproducten!       Neem contact met ons op!