Glasvezelkoppelbus

Kabels aan elkaar verbinden

Met een glasvezelkoppelbus kunt u gemakkelijk uiteindes van kabels met elkaar verbinden. Zo kunt u dus gemakkelijk het netwerk aanleggen zoals u dat wilt en heeft u geen lange kabels nodig. Een glasvezelkoppelbus is de ideale verbinding van uw netwerkkabels.

Glasvezelkoppelbus bij InfraTEL

Een glasvezelkoppelbus is verkrijgbaar in verschillende soorten. SC glasvezelkoppelbus zijn er in de varianten simplex en duplex. De kleur van de glasvezelkoppelbus wordt bepaald door te kijken waarvoor het gebruikt wordt. Zo wordt er voor singlemode systemen de kleur blauw gebruikt. Voor multimode systemen wordt beige gebruikt.

Speciale varianten

Naast de standaard glasvezelkoppelbussen zijn er ook speciale varianten. Een voorbeeld daarvan is de APC glasvezelkoppelbus. Deze is meer bekend met de kleur groen. Voor deze of andere speciale varianten kunt u ook bij InfraTEL terecht. Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar een glasvezelkoppelbus?
Zoals eerder vermeld kunt u voor de standaard glasvezelkoppelbussen bij InfraTEL terecht, maar ook voor de speciale varianten. Graag geven wij u persoonlijk en vrijblijvend advies. Neem gerust contact op en wij helpen u graag voor de beste oplossing!