Glasvezeltechniek - Creëer een stabiele verbindingen

Voor artikelen rondom glasvezeltechniek kunt u bij InfraTEL terecht! Glasvezeltechniek neemt steeds meer toe qua populariteit. Wij helpen u graag, als ervaren glasvezel leverancier, om de juiste glasvezelverbinding samen te stellen! Voor advies of andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Neem contact met ons op!      

 

Aanbod InfraTEL

Bij InfraTEL kunt u terecht voor een compleet aanbod op het gebied van glasvezeltechniek. Alles wat u nodig heeft op dit gebied kunt u bij ons vinden. Denk bijvoorbeeld aan converters, patchkabels, pigtails, glasvezelkabels, koppelbussen, montagemateriaal en  ga zo maar door. Naast de genoemde producten bieden wij nog veel meer aan. Voor het complete assortiment kunt u op onze webshop kijken. 

 

Webshop      

 

Waarom glasvezeltechniek?

Nu vraagt u zich vast af waarom u nou perse een glasvezelverbinding moet hebben in plaats van een normale verbinding. Allereerst heeft een glasvezelverbinding een veel grotere bandbreedte dan de meeste normale verbindingen, hierdoor is de internetsnelheid een stuk hoger dan bij andere verbindingen. Daarnaast staat glasvezel bekend als de allerveiligste manier om data te versturen. Een glasvezelkabel is lastiger af te tappen dan bijvoorbeeld een koperen variant. Verder is glasvezeltechniek erg gebruiksvriendelijk. De kabels zijn helemaal niet gevoelig voor magnetische velden en hier door blijven de kabels altijd licht en dun. Om deze reden is het heel gemakkelijk om deze kabels aan te leggen. De glasvezelkabels zijn naast licht en dun ook flexibel en klein van formaat. 

InfraTEL

Bij InfraTEL kunt u terecht voor allerlei producten rondom verbindingen. Naast de producten die gerelateerd zijn aan glasvezeltechniek, kunt u bij ons ook terecht voor andere producten op het gebied van data en telecom. Wij bieden een erg uitgebreid assortiment aan, voor elk probleem en situatie hebben wij een geschikte oplossing. Wanneer u op zoek bent naar een speciaal product helpen wij u graag verder en we geven graag advies.

Heeft u interesse in één van onze producten of wilt u meer weten? U kunt altijd contact met ons opnemen!

 

Neem contact met ons op!