Offerte aanvragen

U heeft niets aan uw aanvraag toegevoegd.

Heeft u vragen?

Bel: 010 - 26 41 666
 

 

 

 

  • Uitsluitend topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Voor 16.00 uur besteld morgen in huis
  • Kennis van zaken
  • Unieke Service

Internet kabel splitter

Een internet kabel splitter is een apparaatje waarmee je een bestaande kabel op kunt splitsen in twee aparte kabels. Er zijn verschillende soorten kabel splitters geschikt voor diverse soorten data. Denk bijvoorbeeld aan een splitter voor de televisie of telefoon. De internet kabel splitter is een onderdeel van de kabel splitters en vindt u in onze webshop en in de glasvezel catalogus. Wilt u een advies op maat van één van onze medewerkers of wilt u de kabel splitter voor het internet direct bestellen? U kunt de splitter bestellen via onze webshop.


Voordelen internet kabel splitter

Met behulp van een internet kabel splitter hoeft u geen nieuwe kabels aan te leggen van de router naar de plek van de internetkabel. Dit scheelt u een hoop werk en het ziet er veel netter uit. Een internet kabel splitter wordt u zeker aangeraden wanneer u meerdere apparaten wilt aansluiten op uw internetverbinding. Daarnaast is de kabel splitter een analoog doorlaatfilter en wordt deze gebruikt om verschillende datasignalen te scheiden van het standaardsignaal (POTS). Dankzij de internet kabel splitter wordt een storing van een DSL-signaal voorkomen.

Een internet kabel splitter bestellen

Wilt u een bestelling plaatsen in onze webshop? Als u al klant bent kunt u hier inloggen. Bent u een nieuwe klant en wilt u een debiteur worden van InfraTel? Dit kan door een eerste bestelling te plaatsen. Als u de juiste internet kabel splitter heeft gevonden kunt u deze selecteren en aanvragen. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging en een prijsopgave. Vervolgens kunt u een debiteur nummer en inloggegevens aanvragen via sales@infratel.nl. Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u inloggen in onze webshop en kunt u de actuele voorraad en prijzen bekijken.

De kracht van InfraTel

InfraTel is al meer dan 25 jaar een technische groothandel met een ruim aanbod aan infrastructuur producten voor data- en telecom. Klantgerichtheid, flexibiliteit en bereikbaarheid zijn voor ons van groot belang. De kracht van InfraTel wordt zichtbaar in de volgende unique selling points:

✓  Wij leveren uitsluitend topkwaliteit
✓  U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies
✓  Alle medewerkers van InfraTel hebben kennis van zaken
✓  Wij bieden een unieke service

De medewerkers van InfraTel zijn zo betrokken als mogelijk bij onze klanten. Ze geven u een snelle oplossing en het juiste advies.

Bent u er nog niet helemaal van overtuigd om een internet kabel splitter te bestellen bij InfraTel en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op door een mail te sturen naar info@infratel.nl of bel naar 010-2641666.