Miller strippers: strip veilig en verantwoord uw glasvezelkabel!

Het komt regelmatig voor dat het nodig is om een kabel te strippen. Om storingen, slijtage en reparatie te voorkomen is het belangrijk dat dit goed gebeurd. Met gebruik van een Miller stripper kunt u dit gemakkelijk en veilig zelf doen. Het gereedschap zorgt ervoor dat uw kabel niet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor kunt u gemakkelijk en efficiënt uw werk verrichten zonder op een later moment tegen complicaties aan te lopen.

Ideaal voor glasvezelkabel

Dit product is één van de meest gebruikte strippers voor het strippen van glasvezelkabels. De producten van Miller zijn ideaal voor het strippen van 250 micron buffer coating van optische vezel van verschillende grootte. Met een diameter en V-opening in het mes wordt ervoor gezorgd dat er nauwkeurig buffer coating kan worden verwijderd zonder krassen of knikken. In ons assortiment vindt u een selectie van Miller producten die strippen van 125 um naar 900 um. Op deze manier wordt kwaliteit van uw glasvezelkabel gewaarborgd en kunt u bijvoorbeeld uw klanten van de nodige kwaliteit voorzien om zorgeloos te internetten en telefoneren!

Bent u op zoek naar Miller strippers?

Er zijn veel verschillende Miller producten op de markt. Wij helpen u bij het vinden van de meest geschikte. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies.

Bekijk Miller strippers Ontvang persoonlijk advies

Advies nodig over miller strippers? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina