Netwerk tester

Een netwerk tester wordt gebruikt om kortsluitingen, leegloop, polariteit, doorkruisingen of verkeerde verdraaiingen in uw netwerk te herkennen. In het assortiment heeft Infratel de volgende netwerk testers:

NC-500 Netcat netwerk tester en lengtemeter

Deze netwerk tester test niet alleen de netwerk- en coaxiale kabel, maar kan ook de kabellengte vaststellen door een met TDR-uitgeruste lengtemeter. Het apparaat wordt bediend door touchscreen, waardoor de bediening erg eenvoudig is. De NC-500 kan verschillende schakeringen in de te testen leidingen opnemen, dit in samenwerking met een optionele 701K kabeltracer kunnen deze leidingen snel worden gelokaliseerd. Met een NC-510 accessoire kunnen er tot 8 netwerkkabels worden opgenomen.

 

NC-500 Netcat netwerk tester en lengtemeter

 

SignalTEK NT Netwerk tester met glasvezeloptie

Deze draagbare kabel- en netwerk tester is speciaal ontworpen om de correcte installatie van koper- en glasvezelkabels voor voice-, video-, data en CCTV toepassingen op 100 megabit- en gigabit-Ethernet te testen. Dankzij de rubberen behuizing van het apparaat is deze uitermate geschikt voor de kabelinstallateur. Het heldere scherm met achtergrondverlichting zorgt ervoor dat de testresultaten ook bij slecht verlichte omgevingen duidelijk leesbaar zijn.

De SignalTEK NT, ook wel de SignalTEK II FO genoemd, is onmisbaar voor alle kabelinstallateurs, zowel in woningen, kleine tot middelgrote kantoren als industriële Ethernet-omgevingen.

De SignalTEK II FO heeft de SignalTEK II als standaarduitvoering die alleen geschikt is voor kopernetwerken. De SignalTEK II werkt precies hetzelfde als de FO versie, maar dan zonder de extra functies voor glasvezel.

De SignalTEK II en SignalTEK II FO hebben een gemakkelijke rapportage. De rapportage wordt in een standaard XML-bestand opgeslagen. Deze bestanden zijn gemakkelijk te exporteren zodat u de rapportages af kunt drukken. De netwerk tester kan ook op de smartphone worden aangesloten.

 

SignalTEK NT Netwerk tester met glasvezeloptie

 

Meer weten over een netwerk tester van Infratel? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

 

Neem contact op