ODF

De glasvezelkabel wordt steeds populairder. Deze ontwikkeling is in de ogen van InfraTEL niet meer dan logisch: glasvezel kent ontelbaar veel voordelen ten opzichte van normale kabels. De internetsnelheid van glasvezel is gerust revolutionair te noemen. InfraTEL is grootaanbieder van glasvezel en heeft diverse glasvezelartikelen in huis. Een compleet overzicht van ons aanbod kunt u vinden in onze webshop.

Bekijk ODF ons aanbod

ODF - Optical Distribution Frame

Een goed voorbeeld van een glasvezelproduct dat wij in huis hebben is een Optical Distribution Frame (ODF). Een ODF is een kast vol met patchpanels. Deze kast bestaat uit verschillende lades waarin een groot aantal patchpanels kunnen worden geplaatst.

Een ODF kan voor veel toepassingen worden gebruikt. De functie waar een ODF het meest voor wordt gebruikt is als concentratie van meerdere glasvezelverbindingen. Deze functie maakt een ODF ideaal als hulpmiddel bij een wijkcentrale van een netwerk. Dankzij de glasvezel blijft het internet zeer snel en kan er met behulp van een ODF een snel, uitgebreid en effectief netwerk worden aangelegd.

Bij InfraTEL kan er een ODF tegen een vriendelijke prijs worden ingekocht. Als u meer informatie wilt over dit product kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

InfraTEL

Bij InfraTEL hebben we al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van telecom- en datanetwerken. Naast een ODF kunt u bij ons nog veel meer glasvezelproducten kopen, evenals kabels en hulpmiddelen van andere materialen. We staan bekend om onze betrokkenheid bij onze klanten. Wij hebben oplossingen in huis voor veel verschillende specifieke situaties en we geven graag advies over welke artikelen geschikt zijn voor onze klanten. We werken samen met nationaal en internationaal gerenommeerde leveranciers van kwalitatieve producten.

Heeft u interesse in een ODF of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem contact met ons op!