UTP splitter - Split uw netwerkkabels gemakkelijk.

Met een UTP splitter kunt u gemakkelijk de netwerkkabels splitsen in twee aansluitingen.  Op de markt zijn er een aantal verschillende soorten van een UTP splitter. Ook bij InfraTEL vindt u meerdere soorten UTP splitters. Deze zijn er in verschillende vormen en kleuren. Voor ieder wat wils dus!

UTP splitter vs. switch & router

Een veel voorkomende vergissing is dat je door middel van een UTP splitter vanaf één modem 2 computers kunt voorzien van internet. Dit is niet waar. Hiervoor heeft u ook een switch/router nodig. Als u twee computers via een splitter wilt aansluiten zullen deze ook op twee poorten van de router moeten worden aangesloten. U heeft hiervoor nodig: Een UTP splitter bij de router om twee aansluitingen over één UTP kabel te laten lopen. Aan de andere kant plaatst u nogmaals een splitter om van de kabels twee aansluitingen te maken.

Hulp nodig bij het kiezen?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het splitten van kabels op de markt. Wij helpen u bij het vinden van de meest geschikte producten voor uw netwerk. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies.

 

Bekijk UTP Splitter