Netwerkkabels gemakkelijk splitten
Met een UTP splitter kunt u gemakkelijk de netwerkkabels splitsen in twee aansluitingen.  Op de markt zijn er een aantal verschillende soorten van een UTP splitter. Ook bij InfraTEL vindt u meerdere soorten UTP splitters. Deze zijn er in verschillende vormen en kleuren. Voor ieder wat wils dus!

UTP splitter vs. switch & router
Een veel voorkomende vergissing is dat je door middel van een UTP splitter vanaf één modem 2 computers kunt voorzien van bijvoorbeeld internet. Dit is niet waar. Hiervoor heeft u ook een switch/router nodig. Als u twee computers via een splitter wilt aansluiten zullen deze ook op twee poorten van de router moeten worden aangesloten. U heeft hiervoor nodig: Een UTP splitter bij de router om twee aansluitingen over één UTP kabel te laten lopen. Aan de andere kant weer een UTP splitter om van de kabels twee aansluitingen te maken.

Bent u op zoek naar UTP splitter?
Er zijn veel verschillende UTP splitters op de markt. Graag helpen wij u bij het vinden van de meest geschikte UTP splitter voor uw netwerk. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies.


 

Advies nodig over uTP splitter? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666