EasyLan Fixlink CAT6a UTP modulen

Artikelnummer
EasyLan Fixlink CAT6a UTP modulen
Product Opties
Maak uw keuze
Gegevens

Met de fixLink® SL RJ45 Keystone-module ontvangt de gebruiker een RJ45-contactermodule van topkwaliteit. De fixLink® SL RJ45 Keystone-module kan in minder dan een minuut worden gemonteerd met een zijsnijder.
De vrij toegankelijke contactzone zorgt voor een perfecte assemblagekwaliteit en de bijbehorende gegarandeerde transmissieprestaties.
360 ° -schermconnectiviteit vereist alleen dat de geïntegreerde afdekking op zijn plaats wordt geklikt, waardoor tijdrovende bevestiging van een kabelbinder wordt geëlimineerd.
De speciale contactgeometrie, in combinatie met 50 μ '' gold plating zorgt voor PoE + per IEEE 80.3at onder alle omstandigheden. Het behuizingsmateriaal bestaat uit vernikkeld zinkspuitgietwerk en voldoet daarmee aan de hoogste mechanische en milieueisen.

Met verschillende panelen die zowel rechtuit of zijwaards uitgevoevoerd zijn bied deze jack een zeer breed scala aan oplossingen. Verschillende certificeringen  van onafhankelijke testlaboratoria completeren de hoogste kwaliteitseisen van de fixLink® SL Keystone-module. De fixLink® SL Keystone-modules worden geleverd in een milieuvriendelijke kartonnen doos.

 

Datasheet CAT6a UTP keystone modulen