Prefab glasvezelkabel - 2 tot 24 voudige vezel

Een Prefab (ook Preterm genoemd) glasvezelkabel is in feite een Breakout,  Distributie of Loosetube kabel die volledig is voorgemonteerd met bijv. connectoren en e.v.t. een trekkous. Hierdoor kunt u de kabel direct kan aansluiten zonder dat u de kabel nog hoeft af te monteren!

De Prefab kabel is verkrijgbaar in single mode (9/125) en multi mode (62,5/125 en 50/125) en met een 2 tot 24 voudige vezel.
De Prefab kabel kabel zijn in een aantal variaties zelfs leverbaar als langswaterdichte duct kabel, die geschikt is voor gebruik in een mantelbuis onder de grond. Wij kunnen de meeste Prefab kabels in elke gewenste uitvoering binnen 8 werkdagen leveren, voorzien van een trekkous waarmee u hem gemakelijk kunt doorvoeren door HDPE of kabelgoot.

Omdat Prefabkabels leverbaar zijn in oneindig veel variaties, kunt u het beste met ons contact opnemen wat voor u de beste mogelijkheden zijn.
Voor meer informatie: info@infratel.nl of 010-2641666.

Advies nodig over prefab glasvezelkabels? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken op 010 - 26 41 666

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina