Prefab glasvezelkabels

Prefab glasvezelkabel - 2 tot 24 voudige vezel

InfraTEL heeft een breed assortiment aan Prefab Glasvezelkabel van diverse fabrikanten. Neem gerust contact met ons op wanneer u de juiste kabel of uitvoering niet kunt vinden.

Preterm

Een prefab glasvezelkabel (ook Preterm genoemd) is in feite een Breakout,  Distributie of Loosetube kabel die volledig is voorgemonteerd met bijv. connectoren en e.v.t. een trekkous. Hierdoor kunt u de kabel direct kan aansluiten zonder dat u de kabel nog hoeft af te monteren!

De Prefab kabel is verkrijgbaar in single mode (9/125) en multi mode (62,5/125 en 50/125) en met een 2 tot 24 voudige vezel.
De Prefab kabel kabel zijn in een aantal variaties zelfs leverbaar als langswaterdichte duct kabel, die geschikt is voor gebruik in een mantelbuis onder de grond. Wij kunnen de meeste Prefab kabels in elke gewenste uitvoering binnen 8 werkdagen leveren, voorzien van een trekkous waarmee u hem gemakelijk kunt doorvoeren door HDPE of kabelgoot.

Omdat Prefabkabels leverbaar zijn in oneindig veel variaties, kunt u het beste met ons contact opnemen wat voor u de beste mogelijkheden zijn.
Voor meer informatie: info@infratel.nl of 010-2641666.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina