Converters & SFP Modules

Glasvezel converter: zet gemakkelijk signalen om.

Met de professionele glasvezel converters wordt er eenvoudig een conversie gemaakt tussen verschillende signalen. Bijvoorbeeld van twisted pair Ethernet naar fiber Ethernet en andersom. Of 1000Base-TX signaal naar een 1000Base-FX signaal. Op deze manier kiest u voor een hoog signaal kwaliteitsverbinding. Met de glasvezel converter creëert uw een signaal dat ongevoelig is voor storingen en waarmee grotere afstanden kunnen worden overbrugd.

Bij problemen gelijk een melding. Een glasvezel converter beschikt over verschillende functies die een melding geven bij verbindingsproblemen of signaalverlies. Daardoor worden de aangesloten apparatuur gelijk om de hoogte gebracht en dit voorkomt bijvoorbeeld dataverlies.

Glasvezel converters bij InfraTEL

De glasvezel converters van InfraTEL converteren zowel het media type en de snelheid. Dit maakt dat de glasvezel converter flexibel inzetbaar is. Er zijn verschillende types van een glasvezel converter. Ons complete assortiment vind u op deze webshop. Ook zijn wij u graag persoonlijk van dienst voor het maken van de juiste keuze.

Bent u op zoek naar een goede glasvezel converter?

Graag helpen wij u bij het vinden van de meest geschikte glasvezel converter. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina